Voor alle ouders met kinderen op de basisschool:

Is jouw kind Zomerproof?

Zomer. Denk jij dan ook aan lekker spelen en genieten? Toch is de zomer ook HET perfecte moment om juist wat extra thuis te oefenen… Hier is waarom:

Leren is net als het trainen van spieren… Het is zonde om een heel jaar hard te trainen en vervolgens al je progressie door 2 maanden stilstand te verliezen…

Door de turbulente omstandigheden dit schooljaar hebben veel kinderen niet alle onderwerpen 100% meegekregen. Om je kind te verzekeren van een goede overgang is het verstandig thuis wat extra te oefenen, zodat opgebouwde leerspieren behouden blijven.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door elke dag een paar minuutjes op een ‘leuke’ en ‘ontspannen’ manier te oefenen met kwalitatief oefenmateriaal.

En daarom hebben hebben wij een tijdelijk aanbod voor jou…

Bespaar Vandaag 75% Zomerkorting en verras je kind met het beste en leukste leerpakket voor de Zomer.

groep-3-8-rekenen-taal-oefenboeken
  • 4 Oefenboeken (e-books) met elk meer dan 70 pagina’s aan oefenmateriaal! Zo heb je voldoende oefenmateriaal om de hele zomer te oefenen.
  • Alleen tijdens deze actie: Met Gratis video uitleg van een ECHTE juf.
  • Gebasseerd op wetenschappelijk bewezen leermethodes om leerprestaties te verbeteren.
  • Gemaakt in samenwerking met leerkrachten van de basisschool.

Op dit moment zijn al duizenden ouders succesvol met hun kind aan het oefenen aan de hand van onze oefenboeken.

review5
review4
review2
review3
review6
review

Met dit oefenpakket wordt leren niet alleen leuker… Maar geef je ook een gigantische boost aan het zelfvertrouwen van je kind.

De cijfers die hij/zij verdient

Met deze nieuwe oefenmethode verzeker jij je thuis kind van optimale resultaten voor rekenen en taal.

Een vergroot zelfvertrouwen

Door gericht te oefenen met lastige onderwerpen, veranderen zwakke punten in nieuwe talenten en groeit het vertrouwen van je kind.

Geen onnodige verwarring

Onze leermethode is gemaakt in samenwerking met basisschool docenten en sluit naadloos aan op de landelijke kerndoelen voor het basisonderwijs in Nederland.

Een "oneerlijke" voorsprong op de rest van de klas

Door je kind op eigen tempo te laten oefenen met nieuwe onderwerpen, krijgt je kind controle over zijn/haar leerontwikkeling.

Een betere concentratie en focus

De indeling van de boeken bevordert de concentratie van je kind door korte oefensessies, afwisseling in opgaven en minimalisering van afleidende factoren.

Bespaar geld

Genoeg oefenmateriaal om komend schooljaar te oefenen voor minder dan de prijs van één uur bijles!

Hier is het volgende wat je moet doen:

Normaal gesproken verkopen wij de alle onderdelen pakketten voor de zomer voor €104 in onze webshop. Alleen vandaag kun je vanwege het aanbreken van de zomer toegang krijgen tot alle 6 de boeken voor slechts eenmalig €27 (dat is slecht €6,75 per boek!).

Na het afronden van het betaalproces ontvang je direct je boeken in je mailbox, zodat je vandaag nog kunt starten met oefenen.

Probeer onze oefenboeken 14 dagen zonder risico uit.

Twijfel je of de oefenboeken de beste oplossing zijn voor je kind? Wij staan 100% achter onze oefenboeken en weten zeker dat ze ook jouw kind gaan helpen. Voel je daarom vrij om onze oefenboeken vrijblijvend uit te proberen op basis van onze 14 dagen tevredenheidsgarantie.

Kom je tijdens het oefenen erachter dat oefenboeken niet de beste oplossing zijn? Laat het ons dan binnen 14 dagen weten door een mailtje te sturen naar [email protected] of even te bellen naar 085-0600340, dan geven we direct je geld terug!

Dit aanbod geldt alleen voor jou en is alleen vandaag geldig. Bespaar nu 75% en start direct met oefenen voor slechts €27

Normale prijs: €104

Je bespaart 75%

Jouw prijs: €27