De GRATIS oefenbladen die je hebt aangevraagd worden binnen een uur naar je mailbox gestuurd. In de tussentijd. LEES DIT ALSJEBLIEFT EERST!

Om je kind te verzekeren van optimale resultaten, is het belangrijk elke dag een klein beetje te blijven oefenen. Goed oefenmateriaal is onmisbaar om dit thuis op een effectieve manier te doen. Als bedankje voor het downloaden van onze oefenbladen willen we je daarom graag een eenmalig introductieaanbod doen:

Eenmalige Aanbieding: Nieuwe Oefenmethode

Verbetert Gegarandeerd De Schoolresultaten Van Je Kind

of je geld terug!

oefenprogramma-rekenen-taal-50-korting-deal (1)

ACTIE - 50% Introductiekorting op je eerste Oefenprogramma!

NIET GOED GELD TERUG

"Verbeter de cijfers van je kind in groep 4... Met slechts een kwartiertje oefenen per dag."

Ja, hier is je kans om de schoolprestaties van je kind zo gigantisch te verbeteren dat de docent van school je misschien wel opbelt om te vragen wat er gebeurd is... En dat allemaal met slechts 15 minuutjes oefenen per dag. Hier is hoe:

Ons oefenprogramma helpt je kind thuis te oefenen volgens een nieuwe beproefde methode zoals juffen en meesters het aanraden. Zodra je door hebt hoe de methode werkt, gaat thuis oefenen makkelijker dan ooit tevoren! Zo krijgt je kind:

De cijfers die hij/zij verdient

Met deze nieuwe oefenmethode verzeker jij je thuis kind van optimale resultaten voor rekenen en taal.

Een vergroot zelfvertrouwen

Door gericht te oefenen met lastige onderwerpen, veranderen zwakke punten in nieuwe talenten en groeit het vertrouwen van je kind.

Geen onnodige verwarring

Onze leermethode is gemaakt in samenwerking met basisschool docenten en sluit naadloos aan op de landelijke kerndoelen voor het basisonderwijs in Nederland.

Een "oneerlijke" voorsprong op de rest van de klas

Door je kind op eigen tempo te laten oefenen met nieuwe onderwerpen, krijgt je kind controle over zijn/haar leerontwikkeling.

Een betere concentratie en focus

De indeling van de boeken bevordert de concentratie van je kind door korte oefensessies, afwisseling in opgaven en minimalisering van afleidende factoren.

Bespaar geld

Genoeg oefenmateriaal om komend schooljaar te oefenen voor minder dan de prijs van één uur bijles!

Wat anderen zeggen over ons oefenprogramma:

review5
review4
review2
review3
review6
review

"Wetenschappelijk onderzoek heeft keer op keer bewezen dat slechts een kwartiertje thuis oefenen per dag de leerontwikkeling van je kind enorm kan verbeteren."

En dat betekent niet alleen betere cijfers… onderzoeken wezen uit dat thuis oefenen positief bijdraagt aan de leesontwikkeling, het zelfvertrouwen en het sociale gedrag van je kind. Een onderzoek uit 2003 van Desforges & Abouchaar wees zelfs uit dat jij als ouder een grotere invloed hebt op de leerprestaties van je kind, dan de kwaliteit van een school of leraar.

Reeds duizenden ouders hebben dit positieve effect ervaren door thuis te gaan oefenen met hun kind. Met het juiste oefenmateriaal kan ook jij het leerplezier van je kind vergroten en zijn/haar volledige potentieel benutten!

Dit is wat je krijgt:

oefenprogramma-rekenen-taal-50-korting-deal (1)
video-oefenprogramma-verkleind

Hoge kwaliteit - Instructievideo's 

Bij de boeken ontvang je hoge kwaliteit uitleg- en instructievideo's van een echte juf! In deze video's worden handige tips & tricks gegeven om thuis op de beste manier te oefenen. Plus: Om maximale resultaten voor elk vak te behalen!

rekenen-deel-1

Oefenboek Groep 4- Rekenen - Deel 1 - Digitaal

Dit digitale oefenboek behandelt alle onderwerpen van rekenen voor de groep van je kind. Door het oefenen met dit oefenboek krijgt je kind zowel de 'kennis' als het 'inzicht' om elk rekenprobleem zelfstandig op te lossen.

Het boek bevat in totaal 150 opdrachten ter voorbereiding op Cito Rekenen. De opdrachten zijn verdeeld over de volgende onderwerpen: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, breuken, procenten, getalbegrip, rekenen met tijd en rekenen met maten.

taal-deel-1

Oefenboek Groep 4 - Taal - Deel 1 - Digitaal

Dit digitale oefenboek behandelt alle onderwerpen van het vak taal die je kind in elke specifieke groep moet beheersen.

Het boek bevat meer dan 150 oefenopdrachten verdeeld over: Begrijpend lezen, spelling, grammatica en woordenschat. Zo weet je zeker dat je kind geen één vaardigheid aan het eind van het jaar mist.

rekenen-deel-2

Oefenboek Groep 4 - Rekenen - Deel 2 - Digitaal

Ontvang ruim 50 extra pagina's boordevol met extra oefenmateriaal om de komende maanden te oefenen met alle onderwerpen van rekenen!

taal-deel-2

Oefenboek Groep 4 - Taal - Deel 2 - Digitaal

Ontvang ruim 50 extra pagina's boordevol met extra oefenmateriaal om de komende maanden te oefenen met alle onderwerpen van taal!

rekenen-antwoorden

Antwoordmodel - Rekenen - Digitaal

Nee, je hoeft niet alle antwoorden zelf te berekenen. Je ontvangt een apart antwoordmodel waarin eenvoudig alle goede antwoorden voor rekenen op te zoeken zijn.

taal-antwoorden

Antwoordmodel - Taal - Digitaal

Je ontvangt een apart antwoordmodel voor het oefenboek taal waarin eenvoudig alle goede antwoorden op te zoeken zijn.

Hier zijn een aantal onmisbare leerinzichten die je kind in het oefenprogramma gaat ontdekken:

 • De exacte lijst met onderwerpen en vaardigheden die je kind aan het eind van groep 3 moet beheersen.
 • Het nummer #1 Cito rekengeheim dat je kind niet leert in de klas.
 • Het stappenplan - Hoe los je verhaaltjessommen op?
 • De #1 fout waardoor de meeste kinderen niet goed scoren op Cito taal.
 • 3 ongewone manieren om rekenregels te automatiseren.
 • 10 onmisbare tips van basisschool docenten om voor te bereiden op Cito rekenen en taal.
 • Het stappenplan - Hoe pak je een begrijpend lezen tekst aan?
 • De methode die juffen en meesters hanteren om taal- en rekenachterstanden weg te werken.

Probeer het oefenprogramma 14 dagen uit op ons risico.

Dit is hoe je het oefenprogramma eenvoudig kunt uitproberen, zonder ook maar een enkel risico te lopen. Bestel alleen vandaag eenvoudig het oefenprogramma met korting. Oefen ermee en probeer het programma 14 dagen vrijblijvend uit. Ben je niet tevreden over de inhoud? Laat het dan binnen 14 dagen weten. 

Let wel op: Ons oefenprogramma is digitaal en wordt naar je mailbox verzonden. Zodra het programma (of delen van het programma) gedownload zijn, is de vraag naar een fysiek programma/boek geen geldige reden om je geld terug te vragen. Wij zullen in dit geval samen met je op zoek gaan naar een gepaste oplossing.

Bestellen gaat eenvoudig.  Klik hieronder op de knop “Direct Bestellen” en volg de instructies. Je ontvangt het programma vandaag nog digitaal in je mailbox en kunt direct starten met oefenen!  Heb je vragen? Je kunt ons mailen via: [email protected].

Bestel direct en bespaar vandaag 50% op je oefenprogramma.

oefenprogramma-rekenen-taal-50-korting-deal (1)

Bestel vandaag ons digitale oefenprogramma met 50% introductiekorting en ontvang:

 • Hoge kwaliteit uitlegvideo's
 • Oefenboek Groep 4 - Rekenen - Deel 1 + 2
 • Oefenboek Groep 4 - Taal - Deel 1 + 2
 • Antwoordmodel Rekenen
 • Antwoordmodel Taal
€54,00 €27,00 
betaallogos

Wat jij je misschien afvraagt?

"De Cito-toets wordt toch ook in de klas geoefend... Waarom zou ik thuis oefenen met mijn kind?"

De Cito-toets verschilt enorm van vraagstelling van alle reguliere toetsen die kinderen door het jaar heen krijgen. Zo zit de Cito vol met meerkeuze vragen in plaats van open vragen, verhaaltjessommen in plaats van rijtjessommen en wordt de kennis getest van minimaal het afgelopen halfjaar! Voor veel kinderen is dit een grote omschakeling. De korte voorbereiding op school is daarvoor vaak niet voldoende, wat resulteert in verwarring en onverwachtse teleurstellende resultaten.

Door zelfstandig thuis met de vraagstelling te oefenen kan je kind geleidelijk wennen aan de vraagstelling van de toets en is je kind verzekerd van een eerlijke en optimale eindscore.

 

"Is het mogelijk te oefenen met specifieke onderwerpen?"

Jazeker! Alle vakken en onderwerpen zijn opgesplitst in de boeken, zodat zonder afleiding met probleemgebieden geoefend kan worden.

 

"Hoe snel kan ik resultaat verwachten?"

Resultaten verschillen uiteraard per kind. Onder andere de oefenfrequentie en toewijding tijdens het oefenen spelen een belangrijke rol in het bepalen van de uitkomst van het oefenen. Wetenschappelijk onderzoek heeft echter keer op keer uitgewezen dat dagelijks thuis oefenen schoolresultaten significant verbeterd. Door dagelijks een kwartiertje per dag te oefenen met de oefenboeken kan resultaat niet uitblijven.

Twijfel je of thuis oefenen werkt voor jouw kind? Probeer het vrijblijvend uit!  We geven je 14 dagen tevredenheidsgarantie. Probeer de boeken uit... En pas de leertips toe...  Zie je na 14 dagen geen resultaat? Laat het ons weten, dan betalen we direct jullie volledige aankoop bedrag terug!

 

"Zijn deze boeken ook geschikt ter voorbereiding op DIA toetsen?"

Onze boeken zijn speciaal ontworpen om kinderen voor te bereiden op eindtoetsen van de basisschool. Onze boeken zijn daarom de perfecte voorbereiding op zowel Cito-toetsen als DIA toetsen.

 

"Hoe moeilijk is het niveau van de boeken?"

Elk onderwerp in de oefenboeken start met relatief makkelijke opgaven en eindigt met moeilijkere opgaven. Zo kan je kind geleidelijk groeien in het onderwerp. De oefenboeken zijn hierdoor zowel geschikt voor het verhelpen van zwakke punten als voor het bieden van extra uitdaging (of voor te bereiden op het volgende schooljaar).

 

"Bevatten de boeken een antwoordmodel?"

Zeker weten! De boeken bevatten een los antwoordmodel, zodat de gemaakte opdrachten eenvoudig gecontroleerd kunnen worden zonder telkens heen en weer te bladeren! Wel zo makkelijk 😉

 

"Verwarren deze boeken mijn kind niet? / Sluiten de boeken wel aan op de methode van mijn basisschool?"

Onze boeken zijn volledig afgestemd op de landelijke kerndoelen voor het basisonderwijs in Nederland. De boeken sluiten daarom perfect aan op de methode van iedere basisschool in Nederland. Bovendien worden al onze boeken gemaakt in samenwerking met juffen en meesters die elke dag voor de klas staan en op de hoogte zijn van alle actuele methodes.

Geen zorgen dus over achterhaalde uitleg... Of foutieve oplosstrategieën.

 

"Mijn kind zit in groep… Welke groep moet ik bestellen?"

De beste keus is om het boek te bestellen van de huidige groep van je kind. Plus eventueel voor extra uitdaging het boek van het komende schooljaar te bestellen. De boeken bevatten zowel relatief makkelijke opgaven als moeilijkere opgaven. Veel ouders vinden het echter fijn hun kind ook alvast te laten oefenen met de stof van het komende schooljaar om stress en angst weg te nemen.

 

"Zijn er voorwaarden verbonden aan de 14 dagen tevredenheidsgarantie?"

Nee. Wij willen alleen tevreden klanten. We zijn er 100% van overtuigd dat je blij zult zijn met de boeken. Maar ieder kind is anders. Heb je daarom toch het gevoel dat de boeken niet werken voor je kind? Geen probleem! Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug!

Let wel op: Onze oefenboeken zijn digitaal en worden als e-books naar je mailbox verzonden. Zodra de boeken gedownload zijn is de vraag naar een fysiek boek, daarom geen geldige reden om je geld terug te vragen. Wij zullen in dit geval samen met je op zoek gaan naar een gepaste oplossing.