Wacht! Lees dit eerst voordat jij je oefenbladen download:

Gefeliciteerd met het aanvragen van onze gratis oefenbladen!  Dat is een goede keuze. De oefenbladen zijn namelijk de perfecte eerste stap om je kind te helpen beter te scoren met rekenen en taal. Op de volgende pagina kun jij de bladen downloaden en direct aan de slag. Maar voor nu eerst nog even dit:

Om je kind goed voor te bereiden op de Cito en je kind te verzekeren van optimale resultaten, is het belangrijk elke dag een klein beetje te blijven oefenen. Goed oefenmateriaal is onmisbaar om dit op een effectieve manier te doen. Als bedankje voor het downloaden van onze oefenbladen willen we je daarom graag een eenmalig aanbod doen:

Eenmalige aanbieding: Bespaar alleen op dit moment 50% op oefenboeken voor groep 6.

... En verzeker je kind van betere schoolresultaten in minder dan 30 dagen.

voordeelpakket-groep-6-min

Het meest complete oefenboek pakket ter voorbereiding op de Cito-toets in groep 6.

 • Meer dan 600 opdrachten ter voorbereiding op de vraagstelling van de Cito-toets.
 • Verdeeld onder specifieke onderwerpen van rekenen en taal (begrijpend lezen, verhaaltjessommen, woordenschat, etc...).
 • Gebasseerd op wetenschappelijk bewezen leermethodes om leerprestaties te verbeteren.
 • Gemaakt in samenwerking met leerkrachten van de basisschool.

"Betere schoolresultaten en meer leerplezier... Met slechts een kwartiertje oefenen per dag."

Wil jij controle krijgen over de schoolprestaties van je kind? En zorgen dat je kind zelfverzekerd naar school gaat? Dan is dit het belangrijkste oefenboek pakket waar je ooit over gaat lezen.

Hier is waarom: Ons oefenpakket helpt je kind thuis op een veilige manier te oefenen met rekenen en taal. Precies op de manier waarop juffen en meesters het aanraden. Zo krijgt je kind:

Een optimale Cito score

Verzeker je kind van een perfecte voorbereiding op de Cito-toets en voorkom een teleurstellende uitslag aan het eind van het schooljaar.

Vergroot zelfvertrouwen en leermotivatie

Door gericht te oefenen met lastige onderwerpen, veranderen zwakke punten in nieuwe talenten en groeit het vertrouwen van je kind.

Sluit naadloos aan op de methode van school

Geen onnodige verwarring door afwijkende methodes. Onze leermethode is gemaakt in samenwerking met basisschool docenten en sluit naadloos aan op de landelijke kerndoelen voor basisscholen in Nederland.

Een "oneerlijke" voorsprong op de rest van de klas

Door je kind op eigen tempo te laten oefenen met nieuwe onderwerpen, krijgt je kind controle over zijn/haar leerontwikkeling.

Bevordert concentratie en focus

De indeling van de boeken bevordert de concentratie van je kind door korte oefensessies, afwisseling in opgaven en minimalisering van afleidende factoren.

De voordeligste manier om schoolresultaten te verbeteren

Genoeg oefenmateriaal om komend schooljaar te oefenen voor minder dan de prijs van een uur bijles!

Ideaal voor het verbeteren van zwakke punten

Moeite met een onderwerp? Met de oefenboeken kan je kind apart oefenen met elk onderdeel van rekenen en taal. Super makkelijk om wat extra te oefenen met je zwakke punten.

100% tevredenheidsgarantie

Binnen 14 dagen de eerste resultaten. Of direct je geld terug.

90% van de leraren geeft aan dat kinderen door het lerarentekort niet het onderwijs krijgen waar ze recht op hebben (in een enquête van vakbond CNV Onderwijs en het AD).

Wisselende gezichten voor de klas en grote uitval van leraren, zorgt voor onrustige klassen. Daardoor krijgt jouw kind niet de aandacht en oefening die hij/zij verdient en blijven problemen snel onopgemerkt...

Door het gebrek aan aandacht ontwikkelen steeds meer kinderen een kleinere woordenschat. Dit resulteert vervolgens in slechtere scores bij begrijpend lezen en rekenen (voornamelijk verhaaltjessommen). In combinatie met gebrek aan oefening met de vraagstelling van Cito, mondt dit vaak uit in een Cito score die niet op het werkelijke niveau van je kind aansluit...

Super zonde! Maar gelukkig kunnen met een beetje extra oefening en aandacht moeilijkheden eenvoudig op tijd verbeterd worden! Lees snel hoe:

"Wetenschappelijk onderzoek heeft keer op keer bewezen dat slechts een kwartiertje thuis oefenen per dag de leerontwikkeling van je kind enorm kan verbeteren."

En dat betekent niet alleen betere cijfers… onderzoeken wezen uit dat thuis oefenen positief bijdraagt aan de leesontwikkeling, het zelfvertrouwen en het sociale gedrag van je kind. Een onderzoek uit 2003 van Desforges & Abouchaar wees zelfs uit dat jij als ouder een grotere invloed hebt op de leerprestaties van je kind, dan de kwaliteit van een school of leraar.

Reeds duizenden ouders hebben dit positieve effect ervaren door thuis te gaan oefenen met hun kind. Met het juiste oefenmateriaal kun ook jij het leerplezier van je kind vergroten en zijn/haar volledige potentieel benutten!

Dit is wat je krijgt:

rekenen-groep-6-min

Oefenboek - Groep 6 - Rekenen - Digitaal

Dit digitale oefenboek behandelt alle onderwerpen van rekenen in groep 6. Door het oefenen met dit oefenboek krijgt je kind zowel de 'kennis' als het 'inzicht' om elk rekenprobleem zelfstandig op te lossen.

Het boek bevat in totaal 300 opdrachten ter voorbereiding op Cito Rekenen. De opdrachten zijn verdeeld over de volgende onderwerpen: Optellen, aftrekken, getalbegrip, vermenigvuldigen, delen, breuken, verhoudingen en rekenen met maten.

 

taal-groep-6-min

Oefenboek - Groep 6 - Taal - Digitaal

Dit digitale oefenboek behandelt alle onderwerpen van het vak taal die je kind in groep 6 moet beheersen.

Het boek bevat meer dan 300 oefenopdrachten verdeeld over: Begrijpend lezen, spelling, grammatica en woordenschat. Zo weet je zeker dat je kind geen één vaardigheid aan het eind van het jaar mist.

Hier zijn een aantal onmisbare leerinzichten die je kind in de oefenboeken gaat ontdekken:

 • De exacte lijst met onderwerpen en vaardigheden die je kind aan het eind van groep 6 moet beheersen.
 • Het nummer #1 Cito rekengeheim dat je kind niet leert in de klas.
 • Het stappenplan - Hoe los je verhaaltjessommen op?
 • De #1 fout waardoor de meeste kinderen niet goed scoren op Cito taal.
 • 3 ongewone manieren om rekenregels te automatiseren.
 • 10 onmisbare tips van basisschool docenten om voor te bereiden op Cito rekenen en taal.
 • Het stappenplan - Hoe pak je een begrijpend lezen tekst aan?
 • De methode die juffen en meesters hanteren om taal- en rekenachterstanden weg te werken.

Een “probeer het 14 dagen” risico vrije garantie.

Dit is hoe je de oefenboeken eenvoudig kunt uitproberen, zonder ook maar een enkel risico te lopen. Bestel alleen vandaag eenvoudig de oefenboeken met korting. Oefen ermee en probeer de boeken 14 dagen vrijblijvend uit. Ben je niet tevreden over de inhoud van de boeken? Laat het dan binnen 14 dagen weten. 

Let wel op: Onze oefenboeken zijn digitaal en worden als e-books naar je mailbox verzonden. Zodra de boeken gedownload zijn is de vraag naar een fysiek boek, daarom geen geldige reden om je geld terug te vragen. Wij zullen in dit geval samen met je op zoek gaan naar een gepaste oplossing.

Bestellen gaat eenvoudig. Selecteer hieronder het pakket dat het beste op jullie situatie aansluit. Klik vervolgens op de knop “Direct Bestellen” en volg de instructies. Je ontvangt het pakket vandaag nog digitaal in je mailbox. Heb je vragen? Je kunt ons mailen via: [email protected].

Bestel direct en bespaar vandaag 50% op je oefenboeken.

14 dagen tevredenheidsgarantie

Direct in je mailbox

Veilig betalen

VOORDEELIGSTE KEUS

voordeelpakket-groep-6-min

Voordeelpakket

€54,00 €27,00 

JE BESPAART 50%

rekenen-groep-6-min

Oefenboek Rekenen

€27,00 €17,00 

JE BESPAART 37%

taal-groep-6-min

Oefenboek Taal

€27,00 €17,00 

JE BESPAART 37%

Wat jij je misschien afvraagt?

"De Cito-toets wordt toch ook in de klas geoefend... Waarom zou ik thuis oefenen met mijn kind?"

De Cito-toets verschilt enorm van vraagstelling van alle reguliere toetsen die kinderen door het jaar heen krijgen. Zo zit de Cito vol met meerkeuze vragen i.p.v. open vragen, verhaaltjessommen i.p.v. rijtjessommen en wordt de kennis getest van minimaal het afgelopen halfjaar! Voor veel kinderen is dit een grote omschakeling. De korte voorbereiding op school is daarvoor vaak niet voldoende, wat resulteert in verwarring en een onverwachtse teleurstellende resultaten.

Door zelfstandig thuis met de vraagstelling te oefenen kan je kind geleidelijk wennen aan de vraagstelling van de toets en is je kind verzekerd van een eerlijke en optimale eindscore.

 

"Is het mogelijk de oefenen met specifieke onderwerpen?"

Jazeker! Alle vakken en onderwerpen zijn opgesplitst in de boeken, zodat zonder afleiding met probleemgebieden geoefend kan worden.

 

"Hoe snel kan ik resultaat verwachten?"

Resultaten verschillen uiteraard per kind. Onder andere de oefenfrequentie en toewijding tijdens het oefenen spelen een belangrijke rol in het bepalen van de uitkomst van het oefenen. Wetenschappelijk onderzoek heeft echter keer op keer uitgewezen dat dagelijks thuis oefenen schoolresultaten significant verbeterd. Door dagelijks een kwartiertje per dag te oefenen met de oefenboeken kan resultaat niet uitblijven.

Twijfel je of thuis oefenen werkt voor jouw kind? Probeer het vrijblijvend uit!  We geven je 14 dagen tevredenheidsgarantie. Probeer de boeken uit... En pas de leertips toe...  Zie je na 14 dagen geen resultaat? Laat het ons weten, dan betalen we direct jullie volledige aankoop bedrag terug!

 

"Zijn deze boeken ook geschikt ter voorbereiding op DIA toetsen?"

Onze boeken zijn speciaal ontworpen om kinderen voor te bereiden op eindtoetsen van de basisschool. Onze boeken zijn daarom de perfecte voorbereiding op zowel Cito-toetsen als DIA toetsen.

 

"Hoe moeilijk is het niveau van de boeken?"

Elk onderwerp in de oefenboeken start met relatief makkelijke opgaven en eindigt met moeilijkere opgaven. Zo kan je kind geleidelijk groeien in het onderwerp. De oefenboeken zijn hierdoor zowel geschikt voor het verhelpen van zwakke punten als voor het bieden van extra uitdaging (of voor te bereiden op het volgende schooljaar).

 

"Bevatten de boeken een antwoordmodel?"

Zeker weten! De boeken bevatten een los antwoorden model, zodat de gemaakte opdrachten eenvoudig gecontroleerd kunnen worden zonder telkens heen en weer te bladeren! Wel zo makkelijk 😉

 

"Verwarren deze boeken mijn kind niet? / Sluiten de boeken wel aan op de methode van mijn basisschool?"

Onze boeken zijn volledig afgestemd op de landelijke kerndoelen voor het basisonderwijs in Nederland. De boeken sluiten daarom perfect aan op de methode van iedere basisschool in Nederland. Bovendien worden al onze boeken gemaakt in samenwerking met juffen en meesters die elke dag voor de klas staan en op de hoogte zijn van alle actuele methodes.

Geen zorgen dus over achterhaalde uitleg... Of foutieve oplos strategieën.

 

"Mijn kind zit in groep… Welke groep moet ik bestellen?"

De beste keus is om het boek te bestellen van de huidige groep van je kind. Plus eventueel voor extra uitdaging het boek van het komende schooljaar te bestellen. De boeken bevatten zowel relatief makkelijke opgaven als moeilijkere opgaven. Veel ouders vinden het echter fijn hun kind ook alvast te laten oefenen met de stof van het komende schooljaar om stress en angst weg te nemen.

 

"Zijn er voorwaarden verbonden aan de 14 dagen tevredenheidsgarantie?"

Nee. Wij willen alleen tevreden klanten. We zijn er 100% van overtuigd dat je blij zult zijn met de boeken... Maar ieder kind is anders. Heb je daarom toch het gevoel dat de boeken niet werken voor je kind. Geen probleem! Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug!

Let wel op: Onze oefenboeken zijn digitaal en worden als e-books naar je mailbox verzonden. Zodra de boeken gedownload zijn is de vraag naar een fysiek boek, daarom geen geldige reden om je geld terug te vragen. Wij zullen in dit geval samen met je op zoek gaan naar een gepaste oplossing.