Wacht! Je bestelling is nog niet compleet...

Gefeliciteerd met de aankoop van je oefenpakket! Dat is een geweldige keuze. Dit vakantiepakket gaat je kind namelijk op een speelse manier helpen de geleerde vaardigheden voor rekenen en taal te behouden en te verbeteren. Maar eerst nog even dit:

Het onderdeel waar veruit de meeste kinderen op vastlopen bij de Cito-toets, is het onderdeel Begrijpend Lezen. Om je kind te verzekeren van een optimale Cito-score is het daarom extra belangrijk voldoende te oefenen met begrijpend lezen. Als bedankje voor het aanschaffen van ons "Vakantiepakket Rekenen en Taal", willen we je graag een eenmalig aanbod doen:

Eenmalige Aanbieding! Bestel VANDAAG en Ontvang 50% Korting op onze Nieuwe Oefenmethode voor Het Verbeteren van Leesvaardigheden.

Met deze methode... Geef jij je kind de Skills en het Zelfvertrouwen om zijn volledige potentie te benutten.

Zonder deze methode... Zou je kind de rest van zijn leven kunnen worstelen met lees- en leer problemen.

groep-6-showcase

Alleen op dit moment - 50% Korting op het Meest Complete Oefenpakket voor Begrijpend Lezen:

Slechts: €54 -> €27

betaallogos

"Ontdek de wetenschappelijke leesmethode, waarmee elke ouder zijn kind eenvoudig kan leren lezen... Met slechts 10 minuten oefenen per dag!"

Als jij de kansen van je kind in dit leven wilt vergroten… en je kind wilt helpen top leesprestaties te behalen op school… Dan is dit de belangrijkste pagina die je gaat lezen. Hier is waarom:

De bekwaamheid van je kind om feiten uit een tekst te absorberen en toe te passen, heeft gigantische invloed op de kansen van je kind in het leven. Onderzoek heeft aangetoond dat goede leesvaardigheden de kernfactor zijn voor top schoolprestaties (Sullivan & Brown, 2013). En dat is niet gek: Lezen komt namelijk in elk vak op de basisschool terug.

Door de ontlezing in Nederland lopen leesvaardigheden van veel kinderen steeds meer terug. Daarom hebben wij een nieuwe oefenmethode ontwikkeld die je kind helpt leesvaardigheden te vergroten - met slechts 10 minuten oefenen per dag.

Het oefenen met deze methode levert de volgende voordelen op:

Bouw aan een onverslaanbare woordenschat

Dagelijks een klein beetje lezen vergroot de woordenschat van je kind met ongeveer 1000 woorden per jaar.

Verzeker je kind van de cijfers en schoolresultaten die hij verdiend

Beter kunnen lezen draagt niet alleen bij tot betere scores bij begrijpend lezen, maar ook bij rekenen, spelling en taal!

Leer op strategische wijze teksten te ontleden en belangrijke info te filteren.

Alleen al het bekend zijn met deze wetenschappelijke leesstrategieën verbetert tot leerprestaties tot wel 20%. (Gille et al., 2010)

Ontwikkel een rotsvast zelfvertrouwen

Naarmate je kind zijn leesvaardigheid ziet groeien en leert succesvol antwoorden uit teksten te filteren, zal angst voor lezen verdwijnen en het zelfvertrouwen van je kind groeien.

Ontketen de volledige leerpotentie van je kind

Dit oefenprogramma rust je kind niet alleen uit beter te lezen. Nee, het programma verandert de leergewoontes van je kind en verdubbelt het probleem oplossend vermogen.

Bespaar tijd en geld

Voldoende oefenmateriaal in huis om de komende weken zorgeloos te oefenen, voor minder dan de prijs van 1 uur bijles.


WACHT! Je moet bevestigen dat je ervoor kiest je eenmalige kans voorbij te laten gaan om het "Oefenboek - Begrijpend Lezen" aan je bestelling toe te voegen voor slechts eenmalig €27 (waarmee je €27 bespaart op de normale prijs).

Ik begrijp dat dit mijn enige kans is om het Oefenboek - Begrijpend Lezen te bestellen voor slechts €27 en mijn kind te verzekeren van een geweldige Cito-score. Zodra ik deze pagina verlaat, kan ik dit pakket alleen nog bestellen voor de normale prijs van €54.

Ja, voeg het Oefenpakket - Begrijpend Lezen toe aan mijn bestelling

Nee, ik weet zeker dat ik dit aanbod af wil slaan en betaal liever de volledige prijs.

Wat anderen zeggen over onze oefenmethode:

review5
review4
review2
review3
review6
Schermafbeelding 2020-06-23 om 18.39.34
Schermafbeelding 2020-06-23 om 18.40.02
review
Schermafbeelding 2020-06-23 om 18.39.41
Schermafbeelding 2020-06-23 om 18.39.54

Het Beter Begrijpend Lezen Oefenprogramma

beter-begrijpend-lezen-oefenboeken-showcase-oefenprogramma

Dit is wat je krijgt:

beter-begrijpend-lezen-showcase

Oefenboek - Begrijpend Lezen

Dit oefenboek helpt de leesvaardigheden van je kind te verbeteren volgens een beproefde methode.

In het boek zul je de volgende onderdelen terugvinden:

 • Tips & tricks - Voor ouders
 • Tips & tricks - Voor kids
 • 10 tips om voor te bereiden op Cito begrijpend lezen
 • Stappenplan: Hoe pak je een Begrijpend lezen tekst aan?
 • 15 verschillende tekstsoorten
 • Meer dan 130 oefenopgaven
beter-begrijpend-lezen-video (1)

Hoge Kwaliteit Uitlegvideo's

Bij de boeken ontvang je hoge kwaliteit uitleg- en instructievideo's van een echte juf! In deze video's worden handige tips & tricks gegeven om thuis op de beste manier te oefenen. Plus: Om maximale resultaten met Begrijpend lezen te behalen!

In de video's zal je kind o.a. ontdekken:

 • Het exacte stappenplan voor het ontleden van een begrijpend lezen tekst.
 • Welke tekstsoorten moet ik allemaal kennen?
 • Hoe kan je het beste voorbereiden op de Cito - Begrijpend lezen?
 • Hoe jij beter kunt scoren met lezen, zonder dat je een woord van een tekst hebt gelezen?
 • Het nummer 1 leesgeheim om het juiste antwoord op een vraag te vinden. (elke juf en meester gebruikt dit trucje!)
 • Waarom de meeste kinderen minder goed scoren op onderdeel Begrijpend Lezen? (zeker 90% van alle kinderen maakt deze fout)
antwoorden-beter-begrijpend-lezen-mockup

Antwoordmodel - Begrijpend Lezen - Digitaal

Nee, je hoeft niet alle antwoorden zelf te te zoeken in de teksten. Je ontvangt een apart antwoordmodel waarin eenvoudig alle goede antwoorden op te zoeken zijn.

Bovendien werkt onze juf Marijne sommige teksten ook samen met je kind uit. Zo begrijpt je kind niet alleen WAT het goede antwoord is, maar ook WAAROM dit het goede antwoord is.

Probeer het oefenprogramma 14 dagen uit op ons risico.

Dit is hoe je het oefenprogramma eenvoudig kunt uitproberen, zonder ook maar een enkel risico te lopen. Bestel alleen vandaag eenvoudig het oefenprogramma met korting. Oefen ermee en probeer het programma 14 dagen vrijblijvend uit. Ben je niet tevreden over de inhoud? Laat het dan binnen 14 dagen weten.

Let wel op: Bij het retour sturen van uw boek(en) verwachten wij deze in originele staat terug te ontvangen. Hier mag dus niet in zijn geschreven.

Bestellen gaat eenvoudig.  Klik hieronder op de knop \"Direct Bestellen\" en volg de instructies. Je ontvangt het pakket vandaag nog digitaal in je mailbox. Heb je vragen? Je kunt ons mailen via: [email protected].

Bestel direct en bespaar vandaag 50% op je oefenboeken.

14 dagen tevredenheidsgarantie

Gratis verzending v.a. €35

Veilig betalen

VOORDEELIGSTE KEUS

groep-6-showcase

ALLEEN NU


€54,00
€27,00 

JE BESPAART 50%


WACHT! Je moet bevestigen dat je ervoor kiest je eenmalige kans voorbij te laten gaan om het "Oefenboek - Begrijpend Lezen" aan je bestelling toe te voegen voor slechts eenmalig €27 (waarmee je €27 bespaart op de normale prijs).

Ik begrijp dat dit mijn enige kans is om het Oefenboek - Begrijpend Lezen te bestellen voor slechts €27 en mijn kind te verzekeren van een geweldige Cito-score. Zodra ik deze pagina verlaat, kan ik dit pakket alleen nog bestellen voor de normale prijs van €54.

Ja, voeg het Oefenpakket - Begrijpend Lezen toe aan mijn bestelling

Nee, ik weet zeker dat ik dit aanbod af wil slaan en betaal liever de volledige prijs.